Vi hjälper dig med relining i Katrineholm

Välkommen till det givna valet för dig som letar efter ett företag som utför kvalitativ relining i Katrineholm. Vi utför tjänster inom relining och andra rörjobb för alla typer av kunder – stora som små, privatpersoner som företag. Hos oss finns kompetensen för att nå fram till ett resultat som gör att dina rör håller länge in i framtiden.

Relining innebär att man fodrar insidan av rören med ett självbärande material som man kan säga bildar ett nytt rör inne i röret. Ett utmärkt sätt att förbättra rören utan att genomföra ett helt stambyte. Kontakta oss idag – vi kan ge dina stammar ett nytt liv med hjälp av relining i Katrineholm.

Relining i korthet

Relining, även känt som rörinfodring, är en metod för att reparera och förnya gamla eller skadade rörsystem. Istället för att byta ut hela röret, används en liner av polymermaterial som fästs på insidan av det befintliga röret. Detta skapar ett nytt, starkt och hållbart rör inuti det gamla röret.

Relining erbjuder många fördelar jämfört med de traditionella metoderna för att byta ut ett rör. Det är en snabbare och mer kostnadseffektiv lösning, eftersom det inte kräver grävning eller rivning av väggar och golv. Det är också en miljövänlig lösning, eftersom det minskar mängden materialavfall och utsläpp från transport. Relining ger även ett hållbart resultat, eftersom den nya liner vi använder är av hög kvalitet och har en lång livslängd.

Relining Katrineholm – tre fördelar

  • Tidsbesparing. Med traditionella reparationer krävs det ofta att man gräver upp ledningen, vilket kan ta lång tid. Relining innebär minimalt med grävning och kan därför utföras mycket snabbare.
  • Kostnadseffektivitet. Eftersom relining är en mindre invasiv metod än traditionella reparationer, så krävs det mindre material och arbete, vilket leder till lägre kostnader för dig som kund.
  • Hållbarhet. Relining är en långsiktig lösning eftersom det nya materialet som appliceras på röret är starkt, hållbart och korrosionsbeständigt. Det betyder att du slipper dyra reparationer i framtiden.

Viktigt med bra förarbete

Innan vi sätter igång med relining är det viktigt att få en bra bild av vilket skick rören är i. För att göra detta på så bra sätt som möjligt rekommenderar vi att man gör en rensning eller spolning av rören för att kunna göra en korrekt analys av deras status. En ordentligt spolning eller mekanisk rensning är även en viktig förutsättning för att utföra en bra relining.

Vår personal har lång erfarenhet och all den utbildning och kompetens som krävs för att säkra dina rör. Vi arbetar även med material och redskap av högsta kvalitet för att på så sätt ytterligare säkerställa ett stabilt och pålitligt resultat.

Välkommen till oss på Östgöta Relining – vi kan bli din partner inom relining i Katrineholm.

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!