Relining i Linköping som ger dina rör nytt liv

Välkommen till Östgöta Relining – företaget som utför relining och annan kvalitativ avloppsservice i Linköping. Vi utför tjänster för alla typer av kunder – fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare.

Relining är en kostnadseffektiv och smidig metod som är ett suveränt alternativ till ett traditionellt stambyte när gamla rörstammar behöver förnyas och fräschas upp. Med hjälp av relining behöver man inte byta ut rören, utan lägger istället en beläggning på insidan som stärker upp och täpper till. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att förbättra dina stammar med relining i Linköping.

Heltäckande tjänst inom relining

Vi är stolta över att kunna erbjuda en heltäckande lösning för dina reliningbehov, oavsett om det handlar om avlopp, vattenledningar eller industriella rör. Vår expertis och erfarenhet gör oss till den perfekta partnern för att hantera alla slags utmaningar som kan uppstå vid relining-projekt.

Vi har varit verksamma inom relining i flera år och har. Under denna tid har vi utvecklat en djup förståelse för metoden och tekniken bakom relining, samt en omfattande kunskap om olika typer av rörmaterial och reliningsprodukter.

Vi sätter alltid vår kund i fokus och strävar efter att leverera den högsta kvaliteten och service. Vårt team består av erfarna och certifierade tekniker som är utbildade inom de senaste relining-teknikerna och lösningarna.

Relining Linköping – så gör vi

  • Rengöring och spolning. Innan vi inleder reliningen ser vi alltid till att avloppet är rent och rejält spolat.
  • Rörinspektion. Med hjälp av en kamera kontrollerar vi rören från insidan för att hitta eventuella problem och avvikelser.
  • Fodret appliceras. Vi placerar en “strumpa” inne i röret som efter härdning återställer rörets funktion så att det blir som nytt.
  • Uppfräsning. Vi fräser upp grenstick i rören för att kunna montera anslutningar i systemet.
  • Dokumentation. Vi noterar hela arbetet noga för att du ska kunna ta en titt på det färdiga resultatet

Vi är noga med kvaliteten

För att garantera att arbetet utförs på bästa sätt utför vi alltid noggranna kontroller. Alla installationer besiktigas dessutom noga. När arbetet är klart erhåller beställaren all relevant dokumentation: garanti, utförandecertifikat samt anvisningar för skötsel och drift.

Vi är en helhetsleverantör inom trycklösa rörsystem och utför projektering, installation, besiktning, service och underhåll. Vid sidan av relining så kan vi även erbjuda tjänster som rörinspektion och högtrycksspolning.

Låt oss bli din partner inom relining i Linköping. Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information.

Få en inblick i hur vi arbetar på någon av våra plattformar

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!