Kompetent relining i Nyköping

Välkommen till ditt pålitliga val för relining och andra rörtjänster i Nyköping med omnejd. Vi har sedan starten utfört ett stort antal projekt inom VVS-branschen. Vi är specialiserade på relining men erbjuder även andra tjänster såsom rörspolning, rensning av avlopp och mycket mer.

Vårt företag består av ett team av erfarna VVS-tekniker som har lång erfarenhet inom branschen. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster som alltid utförs med noggrannhet och precision. Vi lägger stor vikt vid professionalism och väletablerade metoder för varje projekt vi genomför. Kontakta oss redan idag om du är i behov av relining i Nyköping. Vi ger dina stammar nytt liv!

Tre starka fördelar med relining

  • Ekonomiskt fördelaktigt. Genom att undvika dyra grävarbeten och materialkostnader kan man spara tusentals kronor på renoveringen. Dessutom minskar också tiden som krävs för renoveringen.
  • Miljövänligt alternativ. Genom att återanvända de befintliga rören minskar man mängden avfall och behovet av nya material, vilket i sin tur minskar belastningen på miljön. Detta är särskilt viktigt med tanke på de stora mängder avloppssystem som renoveras varje år runt om i världen.
  • Minskar risken för framtida problem. Genom att applicera ett nytt lager på insidan av rören skapas en tät och hållbar yta som förhindrar läckage, rostbildning och andra vanliga problem med gamla avloppsrör. Detta ger en längre livslängd åt avloppssystemet som helhet.

Breda kunskaper inom relining och rör

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet inom allt som har med rör och stammar att göra – relining, avloppsrensning, akuta utryckningar, stambyten med mera. Vi använder alltid de modernaste och bästa metoderna. Vid behov kan vi skräddarsy våra åtgärder efter din fastighets specifika – vi erbjuder gärna kostnadsfri rådgivning inom relining i Nyköping.

För privatpersoner gäller självklart ROT-avdraget för relining och andra hushållsnära tjänster – mycket fördelaktigt för plånboken! Vi tar hand om hela pappersarbetet och avdraget syns direkt på fakturan.

Relining med högsta kvalitet i fokus

För att garantera att arbetet utförs så bra som möjligt genomför vi alltid noggranna egenkontroller av våra uppdrag. Alla installationer besiktigas i minsta detalj och när arbetet är klart erhåller beställaren all relevant dokumentation: garanti, utförandecertifikat samt anvisningar för skötsel och drift. Transparens och öppenhet är centralt för oss – våra kunder ska inte drabbas av några ovälkomna överraskningar.

Vi är en helhetsleverantör inom rörsystem och utför projektering, installation, besiktning, service och underhåll. Vid sidan av relining så kan vi även utföra tjänster som rörinspektion och högtrycksspolning med mera.

Låt oss bli din partner inom relining i Nyköping. Välkommen att kontakta reda idag för offert eller mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

På våra plattformar delar vi med oss av våra projekt och uppdrag!

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!