Vänd dig till oss för relining i Södertälje

Vi är det självklara valet för dig som letar efter någon som utför effektiv och kvalitetssäkrad relining i Södertälje. Oavsett om du är en stor eller liten kund, privatperson eller företag, har vi kompetensen och personalen som krävs för att åstadkomma högklassiga resultat och ge dina rör ett rejält lyft.

Relining innefattar en rad olika metoder för att renovera och skydda rör invändigt utan att behöva ersätta dem med nya rör. Den vanligaste metoden är strumpmetoden som innebär att man fodrar de existerande rören med ett självbärande material. På så sätt ger man de gamla rören nytt liv och förlänger deras livslängd till att hålla lika länge som ett helt nytt rör. Välkommen att kontakta oss så kan vi bli din partner inom relining i Södertälje.

Relining – svar på vanliga frågor

Vad är relining?

Relining är en metod för att renovera avloppsledningar och rör utan att behöva byta ut dem. Istället används en foder som appliceras på insidan av befintliga rör. Fodret härdas sedan och bildar en ny, tät ledning.

Varför ska jag välja relining?

Relining är ett kostnadseffektivt alternativ till traditionell rörrenovering. Dessutom är relining mer skonsamt för miljön, eftersom det inte behövs stora mängder material och jordtransporter.

Vilka typer av rör kan renoveras med relining?

Relining kan användas på de flesta typer av rörmaterial, inklusive gjutjärn, betong och PVC. Det fungerar också på både raka och böjda rör, vilket gör det till ett mångsidigt alternativ för olika typer av ledningar.

Kan även kombineras med stambyte

Relining används som alternativ eller komplement till ett stambyte. Som metod betraktat är den inte lika komplicerad och tidskrävande än ett traditionellt stambyte då den går att utföra på plats utan att ta bort de gamla rören. Detta har gjort relining till en mycket populär metod i exempelvis gamla byggnader där en rivning riskerar att ha en negativ inverkan på byggnaden. Även i affärslokaler där man helst ser att den dagliga verksamheten kan fortlöpa är relining en mycket bra variant.

Vi står för hög kvalitet

När det kommer till relining i fastigheter och i mark är det viktigt att man håller hög kvalitet på alla plan, från val av material till utförande och finish –annars riskerar man lätt att det uppstår läckor vilket bland annat kan leda till vattenskador. Vår personal har lång erfarenhet av att arbeta med rör och har all den utbildning och kompetens som krävs för att säkra dina rör för framtiden. Vi arbetar även med material och redskap av högsta kvalitet för att på så sätt ytterligare säkerställa ett stabilt och pålitligt resultat.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss bli din partner inom relining i Södertälje

Få en inblick i hur vi arbetar på någon av våra plattformar

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!