Vi är experter på relining i Västervik

Vi erbjuder kvalitativ och effektiv relining i Västervik. Vi utför arbeten åt små och stora kunder, privatpersoner och företag. Vår personal har kompetensen att utföra relining med ett förstklassigt resultat. Relining är ett effektivt och ekonomiskt alternativ till stambyte. I stället för att byta ut stammarna fodrar man dem på insidan med ett nytt och hållbart skikt. Något förenklat kan man säga att man gjuter nya rör på insidan av de gamla. I äldre fastigheter och bostäder bör man kontrollera avloppssystemet regelbundet för att upptäcka om det finns ett behov av relining.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av rörinfodring/relining i Västervik.

Fördelar med relining

En av de största fördelarna med relining är att det är en snabbare process jämfört med traditionell grävning och utbyte av rör. Detta innebär minimal störning för både våra kunder och deras omgivning, vilket är särskilt viktigt i bostadsområden och offentliga platser.

Relining är också mer kostnadseffektivt eftersom det inte kräver att det gamla röret tas bort och ersätts med ett nytt. Detta sparar inte bara tid utan också pengar för våra kunder.

En annan fördel med relining är att det ger en jämnare yta på insidan av röret, vilket minskar risken för framtida skador och blockerade avlopp.

Genomförs ofta mellan stambyten

Relining är något man gör mellan två stambyten, det handlar alltså om att stambytet flyttas fram med upp till 30-40 år. Hur relining påverkar fastighetens ekonomi beror mycket på badrummens standard. Vid stambyte river man ut och bygger om badrummen. Har badrummen renoverats relativt nyligen är det ekonomiskt sett väldigt ofördelaktigt att göra om allt i samband med stambytet, då är det mycket bättre att välja relining.

Kontakta oss redan idag

Vår verksamhet bygger på flexibilitet och god service. Målet är att skapa hållbara samarbeten med våra kunder, därför arbetar vi effektivt, till bra priser och med kunden i fokus.

Du vet väl om att du som privatperson kan använda ROT-avdraget när det kommer till relining? Om du inte är helt säker på hur det fungerar är det bara att du hör av dig till oss, så tar vi hand om pappersarbetet. Funderar du över en relining, vad kostnaden ligger på och vad man i övrigt ska tänka på? Det är bara att höra av dig till oss så svarar vi gärna på dina frågor.

Välkommen till Östgöta Relining – experten på relining i Finspång!

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!