Relining Finspång – ett lyft för dina rör

Välkommen till Östgöta Relining! Vi är specialister på relining och andra tjänster inom rör. Med många års erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativa resultat har vi blivit en av de ledande aktörerna inom rörinfodring i regionen.

Relining är en metod för att återställa och förbättra befintliga avlopps- och vattenrör utan att behöva gräva upp dem. Genom att använda avancerade tekniker och material applicerar vi ett nytt lager av rör på insidan av det befintliga röret, vilket gör det starkare och mer hållbart. Detta är en effektiv och kostnadseffektiv lösning för att reparera skadade eller slitna rör. Kontakta oss redan idag om du är i behov av relining i Finspång. Vi ger dina stammar nytt liv!

Mer om relining

När vi genomför relining med liner, placeras vi ett foder inuti röret. Efter härdning kan man säga att det bildas ett nytt rör inne i röret som skapar stabilitet, hållbarhet och användbarhet. Röret blir helt enkelt som nytt igen!

Relining är ett tids- och kostnadseffektivt alternativ till att göra ett helt stambyte. Med metoden behöver inte ledningarna bytas ut, utan får istället en ny beläggning på insidan som stärker upp. Vi har stor kunskap om yrket och behärskar metoderna till fullo. Vi ser självfallet även till att skräddarsy åtgärderna vi väljer efter just din fastighets behov.

Relining Finspång – så gör vi

  • Förstudie och projektering. Vi börjar med en rörinspektion som måste visa om det är möjligt att genomföra en relining.
  • De boende får information om vad arbetet kommer att innebära för deras del. En relining är inte ett lika stort ingrepp som ett stambyte men vattnet kommer att vara avstängt i perioder.
  • Eventuell rost och annan smuts avlägsnas från de befintliga stammarna genom rörspolning och avloppsspolning. Finns det rost fäster inte det nya materialet tillräckligt bra.
  • Reliningen genomförs med den metod man valt.
  • Besiktning genomförs, bland annat genom att man filmar avlopp och rör för tappvatten.

Kontakta oss redan idag

Det spelar ingen roll om du är en privatperson som behöver hjälp med ett stopp i avloppet eller om du som fastighetsägare behöver en professionellt utförd relining i Finspång med närområde. Vår verksamhet bygger på flexibilitet och god service. Målet är att skapa hållbara samarbeten med våra kunder, därför arbetar vi effektivt, till bra priser och med kunden i fokus.

Funderar du över en relining, vad kostnaden ligger på och vad man i övrigt ska tänka på? Det är bara att höra av dig till oss så svarar vi gärna på dina frågor.

Välkommen till Östgöta Relining – experten på relining i Finspång!

Kolla in våra plattformar för en inblick i hur vi arbetar

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!