Rörfräsning

Om dina rör är påverkade av exempelvis rost, rotintrång eller beläggningar kan vi ta bort detta med en rörfräsning.

Outlines av en kran

Vad är Rörfräsning?

Under en rörfräsning högtrycksspolar vi rören samtidigt som vi fräser bort de hårda beläggningar som har bildats i avloppet. Vanliga problem som tas bort är beläggningar av rost, rotintrång, betongrester eller andra beläggningar som stör rörens funktion så att de återfår god kvalitet.

Outlines av två händer som greppar varandra

Tryggt resultat

Vi har lång erfarenhet av rörfräsning och använder alltid den senaste tekniken. För att garantera ett perfekt slutresultat avslutar vi alltid arbetet med att filma insidan av rören och dokumenterar skillnaden som fräsningen möjliggjort. Komplett dokumentation och filmmaterial levereras på ett USB-minne eller via en länk som vi skickar till din e-postadress.

Outlines av en utmärkelse med en bock i mitten

Garenterat säkert

Vi är säkra på att du kommer bli nöjd med det arbetet vi gör! Ändå vill att du ska kunna känna dig helt trygg med kvalitén av vårt arbete lång tid framöver och har därför alltid 5 års garanti på vårt utförda arbete.

Såhär ser processen ut när vi utför en rörfräsning:

En etta i en blå cirkel

Inspektion av rören

Arbetet inleds med en filmad rörinspektion så att vi tillsammans kan ta beslut om att rörfräsning är den bästa lösningen.

En tvåa i en blå cirkel

Rörfräsningen kan börja

Med högtrycksspoling i kombination med kedjor och roterande munstycken fräser vi bort de hårda beläggningarna.

En ttea i en blå cirkel

Säkerställande av arbetet

När rörfräsningen genomförts inspekteras avloppssystemet igen för att säkerställa att fräsningen har uppnått önskat resultat.

En fyra i en blå cirkel

Avslutat arbete

Vi är självfallet alltid noga med att dokumentera vårt arbete och resultatet för att ni ska kunna ta del av arbetet i efterhand.