Hör av dig till oss!

Vi förstår att det finns mycket att tänka på och överväga när det kommer till att underhålla och reparera rör. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att reda ut vad som blir bäst för just dig och ditt hem!

Vi på Östgöta Relining finns här för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare som önskar underhåll av sina avlopp och rör. Vi ser självfallet till att skräddarsy åtgärder och våra tjänster efter just dina behov, och hjälper gärna till med kostnadsfri rådgivning så att vi tillsammans kan komma fram till ett bra upplägg.

För oss är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg i att arbetet blir utfört på allra bästa sätt, och lägger värde i att vara transparenta med vår process. Du hittar oss i Norrköping, men vi har även möjlighet att ta oss längre bort för att hjälpa dig!

E-post

Telefon

Telefontider

info@ostgotarelining.se

070-870 87 22

07:00 – 18:00

E-post

Telefon

Telefontider

info@ostgotarelining.se

070-870 87 22

07:00 – 18:00

Hör av dig!

Ärendet gäller:

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!

Är du vår nästa kollega? Vi håller alltid ögonen öppna för nya drivna medarbetare, och hoppas att du vill bli del av vårt team.

Lämna din spontanansökan!

Just nu finns det inga lediga jobb att söka, men vi är alltid intresserade av att utöka verksamheten och tar gärna emot en spontanansökan från dig! Skicka in dina uppgifter via formuläret så hör vi av oss om det dyker upp en position som kan passa.