Relining Oxelösund

Välkommen till Östgöta Relining – vi utför relining och andra rörtjänster för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privata husägare. Relining är en kostnadseffektiv och smidig metod och ett suveränt alternativ till ett traditionellt stambyte när gamla rörstammar behöver förnyas och repareras. Relining är en enkel och smidig metod som gör att du inte behöver byta ut rören. Våra rörexperter applicerar istället en beläggning på rörets insida som stärker upp och reparerar

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att förbättra dina stammar med relining i Oxelösund! Vi hjälper dig hela vägen och ger dina rör nytt liv.

Kort om relining

Relining är ett tidsbesparande och kostnadseffektivt alternativ till traditionella stambyten. Tack vare relining behöver inga ledningar bytas ut, vi applicerar istället en ny beläggning på insidan som stärker upp, täpper till och reparerar. Vi vet allt som är värt att veta om vilka metoder och material som fungerar bäst när vi tar hand om dina rör. Vi kan skräddarsy våra åtgärder beroende på vilka behov som finns i fastigheten/bostaden. Vi hjälper dessutom gärna till med kostnadsfri rådgivning, hör av dig till oss!

Du vet väl att privatpersoner kan använda ROT-avdraget vid relining? Om du inte är helt säker på hur det fungerar är det bara att du hör av dig till oss, så hjälper vi dig med pappersarbetet och avdraget kommer direkt på fakturan.

Frågor och svar

Vilka typer av rör kan renoveras med relining?

Relining är lämpligt för nästan alla typer av avloppsrör, inklusive PVC, gjutjärn och betongrör. Det fungerar även för rör med mindre skador, som sprickor eller påväxt av rottrådar.

Varför bör jag välja relining?

Relining är en kostnadseffektiv lösning som kräver minimalt med störningar och ingrepp i byggnaden. Det är också en mer miljövänlig metod eftersom det minskar mängden mark som behöver grävas upp och användningen av material.

Hur länge håller relining?

Relining kan förlänga livslängden på dina avloppsrör med upp till 30-40 år. Det är en långvarig lösning som kräver minimalt underhåll.

Relining – en investering för framtiden

Relining är en investering i ett funktionellt och långvarigt rörsystem för din bostad eller fastighet. Med vår kunskap och servicemedvetenhet tar vi hand om dina rörstammar på bästa tänkbara sätt. Vi hjälper dig att förlänga livslängden och förbättra funktionen för dina rörledningar med vår pålitliga reliningtjänst. Utan stambyten som gör att du måste leva i ett byggkaos i flera veckor dessutom.

Välkommen att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller mer information om våra tjänster inom relining i Oxelösund.

Få en inblick i hur vi arbetar på någon av våra plattformar

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!