Mer om oss

Vi på Östgöta Relining hjälper dig med service, reparation och underhåll av dina rör, så att de kan få en längre och mer hållbar livstid.

Relining i Norrköping

Vi på Östgöta Relining finns här för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare som önskar underhåll av sina avlopp och rör. Vi ser självfallet till att skräddarsy åtgärder och våra tjänster efter just dina behov, och hjälper gärna till med kostnadsfri rådgivning så att vi tillsammans kan komma fram till ett bra upplägg.

För oss är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg i att arbetet blir utfört på allra bästa sätt, och lägger värde i att vara transparenta med vår process. Du hittar oss i Norrköping, men vi har även möjlighet att ta oss längre bort för att hjälpa dig!

Nytänkande

Vi är stolta över att vara först i Östergötland med de miljövänligare produkter vi använder oss av i vårt arbete, som vi vet levererar mycket effektiva resultat. Ett modernt och aktuellt tänk är en självklarhet för oss!

Transparens

Vi är såklart öppna från start med alla kostnader, och värderar transparens i samtalet med dig som kund. Vi vill att du ska veta exakt vad du kan förvänta dig av oss, och håller dig alltid uppdaterad under arbetets gång.

Rådgivning

Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm i dina beslut angående en relining, och därför finns vi här. Hör av dig till oss för en kostnadsfri rådgivning och offert från våra experter så hittar vi tillsammans bästa lösningen för dig.

Få en inblick i hur vi arbetar på någon av våra plattformar där vi delar med oss av våra projekt och uppdrag.

Följ oss på sociala medier!

Här hittar du vår Facebook!

Här hittar du vår Instagram!

Här hittar du vår TikTok!